Re: =UWAGA=Naciągacz,Oszust,Kłamca !!arian!!
Wiesz fisher, niektórzy zaczynają z terrarystyką troszkę wcześniej, przez paru frajerów najlepiej żadnemu 15-latkowi nie wysyłać niczego? ŚWIETNY pomysł...
Jedna rzecz mnie rozłożyła:
17:05:52 arian (GG# 4928017)
wiesz co z takimi jak oszukiwaja robia na terium.com.pl
17:05:59 arian (GG# 4928017)
przyjezdzaja na hate terrarysci
arian i tak wiem o tym ze jestes sciemniaczem masz niby 34 lata buahahaha smieszna jestes nie warto z toba robic interesow nie polecam cie nikomu
pozdrawiam innych terrarystow i terrarystki;)
Nie no nie wszyscy małolaci muszą być oszustami krętaczami złodziejami itp. ja ostatnio wysyłałem paczki na wymiane i druga strona też i wszystko przechodziło extra -ale ja tylko wymieniam się / kupuje/sprzedaje tym którzy są znani na naszym forum lub ludźmi ze Śląska żeby przekazać osobiście , a co do ariana to zawsze wydawał mi sie mało wiarygodny...
Ja tylko chciałem dodac ze arian,dzwonek,mezi15,gadzion to jedna i ta sama osoba =Totalny przekręt, szkoda słów.Pozdrawiam Eryk
Jestes pieprzonym oszustem i tyle !!! Na miejscu sreeama kazalbym wsadzic Ci swoje pajaki gdzies.Miales wyslac nastepnego dnia cwoku !!! Screeam przykro mi ,ze trafiles na tego naciagacza,Twoj post jest kolejnym dowodem ,ze to gnida z ktora nie warto robic jakichkolwiek interesow.Zycze powodzenia w nastepnych transakcjach :]
Też uważam, że nie należy generalizwać. Ja jak zaczynałem też miałem te 15 albo mniej(nie pamiętam). i żadnych wałów nie robiłem.
Ja tak samo KoReXoN i uważam że trzeba mu dać bana za oszustwo i żeby nie mógł wejść na to forum to jest osoba która jest nie poważna gnuj Pie....... normalnie nie moge z niego jest nienormalny zrobie co w mojej mocy by go zbanować i wy mi w tym pomóżcie takich trzeba tępić.
No tak jak mówiłem prosze podpisywać się pod tego posta
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=4780&t=4780
Każdy głos się liczy jeżeli grupa takich osób jak "arian" ma się zmniejszac to prosze o podpisanie się pod moim postem to moderatorzy powinni się zastanowić
Prosze piszcie
Najważniejsi są ci którzy robili z nim interesy lub mieli z nim styczność