Ja tez ujrzalem ufo pewnej ksiezycowej nocy po tym jak na forum nazwalem go zlodziejem i wielce oburzony odezwal sie i...nie uwierzycie ale zwrocil kase:)!
Wersja do druku
Ja tez ujrzalem ufo pewnej ksiezycowej nocy po tym jak na forum nazwalem go zlodziejem i wielce oburzony odezwal sie i...nie uwierzycie ale zwrocil kase:)!
to masz szczęście bo reszta ludzi (ze mną włącznie) dalej czeka z nadzieją
jak powiedział ktoś na forum:
>Ale koniec juz tematu Lyska... zreszta Lysek jest hurtownikiem i z etgto co mi >wiadomo sprzedaz detaliczna juz niebawem bedzie tlyko dopelnieniem,
więc po co się ma męczyć z "detalistami" i oddawać im kasę
Te oszustwa to był po prostu taki "ciepły gest" na pożegnanie.
Niedawno byla gielde terrarystyczno-zoologiczna gdzie lysek napewno byl trzeba bylo sobei tam wyjasnic kilka spraw albo zrobic liste osob oszukanych wczesniej i przyjsc z "kolegami niebieskimi" i po sprawie. A i jeszcze jedno jakbyscie nei zauwazyli to numer gg lyska i numer gg KGTZ to jest jedno i to samo..:]. Moze gadaliscie z Lyskiem nawet o tym nie wiedzac co oznacza ze napewno nigdzie nie wyjechal itp.
To taa mala podpowiedz:).
Tak z ciekawszych rzeczy to zgadza się też e-mail (oba wysłane z terrarium.com.pl listy wróciły z tym samym adresem zwrotnym), ale to pewnie przypadek :(
Co do jazdy bezpośrednio do Jeleniej Góry to nie każdy ma tyle czasu żeby gnić 30 godzin w pociągu i wydać na bilety więcej kasy niż ten złodziej jest mi winny.(Chyba zaczynam się powtarzać)
Niech ktoś zamieści linki do reszty postów z serii "oszustwa lyska " i zakończy ten wątek, bo to i tak nic nie zmieni.
Zaczęło mnie zastanawiać jedno, co w związku z tym zrobiono żeby taka sytuacja się nie powtórzyła ? (na allegro są, chociaż negatywy a powtórne zarejestrowanie się z tymi samymi danymi jest niemożliwe) ale to już temat na inny wątek.
kgtz = lysek, widac metoda sisorka dziala - mozecie spróbować;]