UPOMNIENIE!!!!!!!! GOD;/
Wersja do druku
UPOMNIENIE!!!!!!!! GOD;/
przecież widać że ta osoba nie ma nic wspólnego z terrarystyką....
'na kazdy temat' jest dla nas, terrarystów, ludzi zainteresowanych tym sportem, i w tym dziale możemy między sobą porozmawiać o innych tematach, nie związanych z tym, co nas łączy...
Nie mówie, że nowi nie są mile widziani - wręcz przeciwnie, jednak jak ktoś ma siedzieć tylko po to żeby 'zobaczyć jak zareagujemy' to sorry, ale coś jest chyba tutaj nie tak :/ królikow doświadczalnych z nas chce sobie zrobić czy co? Porażka...
Dlatego mówie od jakiegoś czasu o upomnieniach:///ale oczywiście moderatorzy mają to gdzieś bo po co:|Na gitara.pl jak syfisz to masz na tydzień dłuższą wersje forum-z banerami po kroju pajacyk,wolniej chodzi itp,i tam nikt nie jest taki pobłażliwy
my tez nie jestesmy poblazliwi... jak cos jest nie tak, to jest ban. tylko ze musimy te osoby wylapywac, a te ktore wylapujemy, wy o nich nawet nie wiecie... a sa ich dziesiatki;/
prosimy o zglaszanie tych osob do bana, argumentując w jakis sposob swoja prosbe... niestety lezka jak dotad nie zrobil niczego niezgodnego z regulaminem;/ predzej juz by sie ZakkWYLDE nadawal za wyzywanie ludzi...
no to zbanuj mnie,i tak nic to nie da:/ a teraz poważne pytanie-jak bardzo moderatorzy znają htmal?chodzi mi o te upomnienia(o któreych pewnie nikr nie czytał://////)pepre napisał(a):
ja Ciebie tez nie wyzywam.. tylko stwierdzilem ze jesli chcesz sobie odpowiedziec na pytanie "o trojkacie" to sam sobie wystawiasz swiadectwo.. ja nie musze nic dopowiadac..
ja nie mówie ze ja chce,ale inni chcą bo odpisywalii zabawe mieli