-
Re: moderatorzy
nie wiedzialem ze nie ma mordy,bo nie siedze tu non stop, mam tez inne zajecia, a bez wzgledu na to co piszecie jako stali bywalcy tej strone morda i tak jest dla mnie ciołkiem ,a CZEPIANIE SIE DUZYCH LITER dla mnie jest po prostu czepianiem sie z nudow kogos kto nie ma innego zajecia jak siedzenie na tej stronie wyszukiwanie postow i bezsensowne komentarze! pozdrowionka dla wszystkich postowych maniakow
-
pisanie duzymi literami z ogolu jest przyjete jako nie taktowane bo jest uznawane za wydzieranie sie. w zaden sposob to nie ulatwia nikomu czytania. a jak ktos w kolko sie wydziera, to pozniej ludzie zaczynaja sobie go olewac i uznaja za debila... hehehhe ktos ma w sygnaturce, cos typu glupca sie poznaje po tym ile i jak GŁOŚNO mówi.
a zwracanie uwagi ludziom na duze litery i w razie braku skutku kasowanie tresci, popieram. w szczegolnosci osob ktore sie upieraja przy swoim capslocku
-
Ktos, kto nie zna zasad netykiety, nie powinien sie wypowiadac.
Morda jest dobrym moderatorem i koniec. Jak ja bym byla, to dopiero bys chcial, aby kochana Mordka wrocil :>:>:>
Takich krzykaczy "w cztery oczy" jest tutaj multum, a jak przychodzi co do czego, to cicha woda i najgrzeczniejszy chlopczyk/dziewczynka na swiecie. Przez neta to kazdy jest odwazny :>
-
dokładnie. A czy krzych01 będzie na giełdzie aby mógł pomówić z mordą ?? :P
-
ale każdy ma prawo do własnego zdania. nie zawsze może być to racja :P
-
tak juz jest.
zawsze sie znajdzie jakis czepialski,ktoremu cos lub ktos nie pasuje.
-
czyli zobaczcie czemu sluzy to forum ,zaczalem pisac o jakis bzdurach to wszyscy sie rzucili do ataku ,odpowiedzi .dostalem okol15-tu odpowiedzi.natomiast opisujac problem który mnie trapi to znajdzie sie paru cwaniaczkow ktorzy mi napisza jakies bzdentu!! takze podtrzymuje swoje zdanie co do wiedzy niektórych,oraz powodu dla jakiego odwiedzaja ta strone( nuda). i to tyle .zegnam wszystkich fanow Mordy i o bzdurach.
-
Zegnamy i oddychamy z ulga, ze przynajmniej jednego z problemami mniej :>
-
-