Patrze ze wszedzie jest to samo :-D aby więcej aby pokazać jakim się jest macho. Po co wogóla ta liczba postów ,żeby inponowac ? Heh.
Wersja do druku
Patrze ze wszedzie jest to samo :-D aby więcej aby pokazać jakim się jest macho. Po co wogóla ta liczba postów ,żeby inponowac ? Heh.
ale dane sprzed roku są...mozna w sumie bylo to zalatwić bardziej cywilizowanie zeby nie kasować tyle postów ale już trudno.
mnnie znikło około 500 :]
a ja niewiem ile mi znikło LOL
Boże, wy ludzie jesteście na tym formu, żeby nabijać posty ??? Weź sobie załóż wątek na forum "Na każdy temat", najeb tam 500, postów o treści "jestem kretynem" i poproś admina, żeby nie kasował. Stary, mówię ci, normalnie będziesz przez to lepszy !
Ja miełem ok 600 postów a tu teraz ledwie 180:/Prawie zawsze pisałem na temat i sęsownie.Nawet jak mi było coś potrzebne to sobie je przeglądałem a teraz...To troche mnie wkurzyło..............
a to świadczy tylko o tym, że niezle przyszalałeś przez te ostatnie dwa tyg ;]
wow, czyli 30postów dziennie... daj se siana, toptena juz nie ma, a jesli tyle sensownych postów pisales to zabierz sie za pisanie książki
Te 600 postów napisałem przez 1,5 roku!!
nie znam sie na matematyce zbytnio, ale tyle potrafie przeliczyc-
jesli miales 600 postow, teraz masz 170, a skasowane zostaly posty z okresu 14dni, to wniosek z tego jest jeden, natrzaskales to w ciagu tych dwoch tygodni;]