Re: dlaczego taki podzial "Giełdy"
Moim zdanie teraz jest lepiej, a nawet jak ktos ma oprócz pająków gekony, węże itp. to moze w ogloszeniu z pajakami dopisac,że posiada również to i to...Jak byl jeden dzial to 20 postów "sprzedam" dziennie sie pojawialo i praktycznie codziennie trzeba dawać ogloszenie co by na pierwszej stronie bylo.Jestem na TAK!!
Zdecydowanie lepiej. Przede wszystkim dla kupujacych.O wiele szybciej mozna znalesc to czego sie potrzebuje.
ktoś tu pisał że jest to utrudnienie z tego powodu że jeśli ktoś chce kupić np. węża i pająka od jednego ''ulubionego'' sprzedawcy to będzie musiał tracić czas na szukanie i sprawdzanie co ma ten spzredawca, to proponuję takie rozwiązanie: chcesz kupić weza wchodzisz na węże patrzysz i jest ''moj'' sprzedawca o nicku X i ma weza który mnie interesuje więc kupuję węża, potem chcesz kupić pajaka wchodzisz na pajęczaki patrzysz o jest spzredawca ten sam o nicku X więc kupujesz pająka/i , jeśli go niema to kupujesz pajaka/i od sprzedawcy o nicku Y więc na prawdę nie wiem w czym problem....
Pozdrawiam
Serpent
Ps. http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=4897&t=4882
Ja jestem zdecydowanie na TAK !!! Kupujący ma możliwość szybkiego znalezienia interesujących go zwierząt czy też terra bądź elementów wystroju do niego.
Po to są tematy aby potencjalny kupujacy znalazł oferte. Ja teraz przeglądam wszystkie 4 działy, zamiast jednego co jest niewygodne. Uważam że jest to zrobione źle dla wiekszosci osób.
dlamnie ten podział jest do ...(pupy) chcą oglądac ogłoszenia o ptasznikach musze włazic na ptaszniki a o jaszczurach to znów na jaszczury ... bez sens wczesniej było lepiej nie było trzeba tyle jatac wszystko było w jednym miejscu i ja sie nie gubiłem a teraz to mozna sie pogóbic i latac...
dlamnie ten podział jest do ...(pupy) chcą oglądac ogłoszenia o ptasznikach musze włazic na ptaszniki a o jaszczurach to znów na jaszczury ... bez sens wczesniej było lepiej nie było trzeba tyle jatac wszystko było w jednym miejscu i ja sie nie gubiłem a teraz to mozna sie pogóbic i latac...
Nie musisz 4 razy pisać tego samego :P
A tak apropos to po co codziennie czytać ogłoszenia o jaszczurkach, modliszkach, wężach, waranach, anolisach.pajakach, wiewiórkach burunduk itp ?? Sprawia ci to jakaś przyjemność czy kupujesz cały czas coś nowego??
Twe tłumaczenie drogi kolezko jest bynajmniej bez sensu, a raczej mało takich fascynatów jak ty, nikt nie bedzie zwracał uwagi na jednostki.
Pozdro :)
hehe warto caly czas byc na bierzaco z ofertami bo mozna kupic cos interesujacego za mala kase... na takie oferty duzo ludzi sie rzuca i zajmuja kolejke... :D ostatnio byl regius to o malo co sie niepobil na forum kto byl pierwszy ;p