A co z uzytkownikiem Nazi? Tu taj co prawda bez avatarow, ale na innych forach dosc jednoznaczne....
Zwrocilem na to uwage jakos ostatnio w dziale na kazdy temat, ale post zostal usuniety, nie wiem jak to rozumiec
Wersja do druku
A co z uzytkownikiem Nazi? Tu taj co prawda bez avatarow, ale na innych forach dosc jednoznaczne....
Zwrocilem na to uwage jakos ostatnio w dziale na kazdy temat, ale post zostal usuniety, nie wiem jak to rozumiec
Hwarang to co ma na innych forach jest nie istotne , niczym nie zawinił a może tym iż jest faszystą ? No jeżeli tak to ja także zasługuje na bana
no i dobrze. Zreszta sfastyka i polska flaga to zupelne nieporozumienie, koles chyba spal na lekcjach historii.
A wedłu mnie ten caly faszyzm to głupota i tyle.
z czym wy kojarzycie swastykę? może mała podpowiedź http://pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka
to że ktoś obrał sobie ją na swój symbol i większość niedouczonych ludzi tylko z jednym ją kojarzy...
Myszo moj drogi... Jesli chcesz mi wmowic, ze ktos maluje swastyki na murach, bo czci jakies stare zabobony, a nie jest tepym bezmozgiem, to ci sie nie uda. Co wiecej wystawiasz sie na posmiewisko. Zwlaszcza, jesli bierzemy pod uwage uzytkownika Nazi i jego krzyze celtyckie z rasistowskimi haslami (ze o nicku juz nie wspomne)
Wlasnie tym zawinil, jestes glupi twoja sprawa, ale dawanie sobie nicka Nazi, teksty typu white pride i krzyze celtyckie w avatarach to co innego (podpada nawet pod paragraf)... Zdecydowanie zasluguje na bana...
Niedouczony, to chyba ty jesteś, skoro prubujesz tłumaczyć tego osobnika naciąganą teorią o pozytywnej symbolice swastyki. Ciekawe, czy nazistowska armia nosząca ten znak, równie pokrętnie go sobie tłumaczyła. Zresztą, gdybyś przeczytał zawartość linka który zamieściłeś, zauważyłbyć "drobne róznice"
Jesteś młody i jak widać przysypiałeś na lekcjach historii. Dlatego, albo z wrodzonej przekory (bądź podobnych przekonań ?) nie odczuwasz wstrętu do tego symbolu. Zapytaj kogokolwiek w wieku np twojego dziadka (choć i młodsi jeszcze pamiętają) z czym kojarzy mu się ten "krzyż" Ciekawe, czy z tym co zlinkowałeś. Zastanów się czasem zanim zaczniesz bronić takiego "uciśnionego" delikwenta.
oj fajnie wiedzieć ze spałem na lekcjach :-]
a dziadek kojarzy wojne z podróżami, dzięki niej zwiedził Afryke
ja osobiscie interesuje sie neofaszyzmem ale naprawde nie rozumiem ludzi ktorzy obnoszą sie ze swastykami i innymi emblematami - chyba chca udowodnić jacy to oni są orginalni a tak naprawde nic nie wiedza.cholerni pozerzy