Oxel napisz w jakim celu to napisales ?? Jak ci sie nie podoba siedz na T.pl.
A zachowanie jest godne twojego wieku wiec mysle, ze mozna wybaczyc.
Wersja do druku
Oxel napisz w jakim celu to napisales ?? Jak ci sie nie podoba siedz na T.pl.
A zachowanie jest godne twojego wieku wiec mysle, ze mozna wybaczyc.
buehehe oxel weź ..... śmiac mi sie z ciebie chce ..... WAZELINA !!!!!!!!
P.S. Dla uzytkowników poruszonych wypowiadzą OXELA -
chłopak chce zostac modem na TP. :D:D:D no i sie podlizuje adminom teraz .....
kurcze czy od nas ludzie tez tam chodza i nas tak ubóstwiają, czy to jakis syndrom fanatyków tp?
Ech...
na Terrarystyka.pl zostali sami początkujacy pytania o wylinke, itd itd.
serwis tcp jest o wiele lepszy i zaryzykuje stwierdzeniem że to tp nie dorasta do piet tcp :]]
Ja lubie i T.p i T.c.p na kazdym forum znajde to co mnie interesuje i dostane konkretna odp. na pytanie jakie zadaje.
A zgadzam sie z Kamil_15 ze Oxel chce dostac moda i z tego to wszystko.
widziałem posta na t.p , który obrażał t.c.p . admini natychmiast zareagowali i skasowali posta po kilku minutach od napisania. dlaczego admini tego forum nie skasują tego posta ?? według mnie na t.p admini lepiej traktują, ale na t.c.p można sie dowiedzieć więcej, bo jest więcej użytkowników.
Słuchajcie, przecież to wygląda na ewidentną próbę rozpętania kolejnej wojenki między tymi stronami. To nie ma najmniejszego sensu.
Bardzo dobrze że są dwie przodujące strony o tej tematyce w polskim internecie. To powinna być zdrowa konkurencja która stymulowałaby rozwój obu stron i byłoby to z korzyścią dla zwykłych użytkowników.
Stwierdzenia typu „to jest lepsze niż tamto” nic nie znaczą bo są względne i zwykle subiektywne. Tu chodzi o rozwój terrarystyki, o jakość (nie ilość) informacji, o możliwość edukacji początkujących posiadaczy zwierząt i rzetelną wymianę doświadczeń. W żadnym wypadku nie powinna to być wojenka subkultur. Po cóż dzielić terrarystów na tych z t.c.pl i t.pl? Moim skromnym zdaniem: jeśli ktoś chce mieć poparcie grupy bo ma kompleksy, niechaj założy dres, kupi kija i pacyfikuje normalnych ludzi (czarny żart...).
Moje zdanie na ten temat znają admini obu stron, bo swoją wiedzą dzielę się zarówno z t.c.pl jak i t.pl i nikt z tego powodu nie ma do mnie pretensji. Tu chodzi o to by ktoś kto może coś wnieść robił to dla ogółu terrarystów, a nie tylko dla jednej grupy.
weż mnie nie wkurzaj rammstein, początkujący to może ty jesteś ale nie ziomki z terrarystyki, co ty ślepy jesteś myślisz że tutaj nikt takich pytań nie zadaje typu wylinka. Może tam takich pytań więcej zadają bo urzytkownicy są bardziej wyrozumiali co ? bo u was jak ktoś zadaje laickie pytanie to odrazu na niego naskakujecie.
Terrarystyka.pl górą a t.c.pl doliną
Porównaj ilość tutaj i na ( ble ) tamtym forum.
ale jedno jest pewne, że admini t.p lepiej sie znają na gadach....