Re: interwencja w sklepach
"Mniejsza o ludziow ktorzy odwiedzaja takie kiepskie sklepy, na zwierzaki trzeba uwazac !!!"
Pan Robert chyba zamienił się z swoim wężem zbożowym na rozum. Ważniejsze dla niego są zwierzaki niż niewinni ludzie, nie no spoko każdy ma jakieś swoje własne priorytety, wkurza mnie jedynie jak ktoś jest w stanie zbesztać, pobić, czy nawet zabić (Pan Robert chciał rzucać cegłami w niewinnych ludzi, być może kobiety w ciąży czy dzieci które by były w sklepie) za to że ktoś w złych warunkach trzyma zwierzaka.
A sytuacja z trzymaniem zwierząt, z wiedzą o zwierzakach itd w sklepach zoologicznych jest taka a nie inna, bo kraj jest taki a nie inny, ludzie kombinują jak tu zarobić na życie, więc zatrudniają się w takim sklepie, bez odpowiedniej wiedzy, gdyby była inna praca pewnie np Panie napewno nie chciały by sprzątać terrari, trzymać węży na rękach itd... Ale sytuacja jest taka a nie inna, wiec gdy nie ma wyjscia, to sie zatrudnia do pracy w takim sklepie, zeby PRZEŻYĆ W TYM CHORYM KRAJU. Ja trzymałem zwierzaki w dobrych warunkach więc prosze mnie nie besztać, bo sobie na to nie pozwole. A trzymałem, bo aktualnie wszystkie sprzedane.
loker co ty na żartach się nie znasz? Ja do tej pory się śmieję z tego tekstu. Jakby nikt od czasu do czasu nie walnął czegoś na rozluźnienie to by trochę dennie na tym foum było.
DEXiu, na żartach to ja sie znam, ale dość już mam tych głupot na każdym forum o zwierzakach.
dam wam linka bo mi sie pisac nie chce....
http://terrarystyka.com.pl/forum/viewtopic.php?t=14146
sami skomentujcie oni sprzedaja frajera zwierzeta np taki gekon lamparci mlody u nich kosztuje 200zl!!!! czyli jak jeden frajer kupi jednego oni kupia za tyle dwa bo jeszcze utrzymanie kosztuje....