-
Re: moderatorzy
A swoją drogą to nie wiem czemu się dziwisz że odp jest więcej niż, na Twoje pyt. Oświece Cie ;) Otóz na pytanie które zadałeś dało się łatwo odp - bo warunki trzymania pająków naziemych są bardzo podobne (poza paroma wyjątkami), natomiast w tym temacie obrażasz kolegę wiellu osób korzystających z tego forum, za nic mając pracę jaką wykonuje dla tego serwisu poświęcając swój czas, w dodatku robisz to bezpodstawnie, dorzuć jeszcze to, że zamiat przyjąć rady osób lepiej znających sie na rzeczy (to jeszcze w sprawie Twojego pyt) burzysz się. Proszę i rozwiązanie zagadki popularności tego wątku już jest. Przy okazji Twoje zdanie nt wiedzy "niektórych cwaniaczków" jest raczej mocno subiektywne uprzedziłeś się do tych osób, a i wiedze na ten temat masz raczej mizeną (więc jak chcesz ich oceniać nie mając skali porównawczej??)
-
Hmm moim zdaniem Morda jest dobrym moderatorem..a to ,ze zamyka czasem posty..no coz..ile mozna sluchac pytan w stylu moj pajak 3dni nie je czy zdechnie??albo....zakopal sie.. czy sie odkopie??:) ....reasumujac Morda powinien zostac jako moderator...Pozdro
-
Krzych01 - chcesz pogadac w cztery oczy to pogadamy na gieldzie, nie ma sprawy.
Weź pomyśl najpierw o co się czepiasz - czego się spodziewałeś? Że Forum się ruszy i za głupie docinki bana dostane? Nie mam pojęcia co tobą kierowało.
Jestem moderatoram i jakoś staram się wywiązywać ze swoich obowiązków ale widząc takie posty jak ten to gdybym mógł komuś dać bana to na jednej osobie by się pewnie nie skończyło.
Masz prawo do własnego zdania i mam to szczerze gdzieś co ty o mnie myślisz. Nie lubi ludzi takich jak ty i nie mam zamiary za dużo z tobą dyskutować. Dziękuję.
-
ha ha, mówiłem że będzie jakaś rozmowa na giełdzie... :]