Re: dlaczego taki podzial "Giełdy"
mówcie, piszcie co chcecie, mi sie podoba tak jak jest teraz. Już miałem wybitnie dosyć ogłoszeń pajęczarzy ktorzy zalewali całe forum sprzedam i dostawałem już oczoplasu wyszukując interesujących mnie ogłoszeń. A teraz pełna kulturka, pajęczaki omijam szerokim łukiem, patrze sobie tylko na to co mnie interesuje. Very great :)
Mi się nowy podział podoba, jest tylko jeden "BUG"...
Info o nowym poście z działu giełda wyświetla się w tym "wyświetlaczu" wszystkich postów z forum (poprzednio te posty nie były uwzględnione). Bardzo utrudnia to śledzenie zmian na forum.
powinien być inny podział na: Gady i płazy vs pająki, owady i 3 tak jak jest karmówka,
Dobry ten podzial, wygodny...
Dla mnie jest bomba teraz przynajmniej jest podział jak szukasz węży to masz na Gadach a jak pająków to na pająkach super podział
POZDRAWIAM
Czesc
Ja bym proponowal dolozyc jeszcze jedna zakladke, pod ktora byly by wszystkie oglaszenia z tych 5 poszczegolnych. Oczywiście bez mozliwosci zakladania w niej nowego tematu, ew. tylko z mozliwoscia odpowiedzenia na post (czyli jakby taka przgladarka).
Powiem Jedno. Jest to o wiele lepsze bo nie ma mentliku tam i jest gicior. Zamieszanie nie wystepuje. Malo tego bym podzieli jeszcze na weże, pajaki itp wtedy jak ktos chcialbym cos kupic nie musial by szukac godzine czasu tylko by mial gotowe propozycje w dziale ktorym by chcial;] Uwazam pomysl za OK
przepraszam dla pajeczaków to już jest;]