dzieki mezi
wszystko co potrzebne ci do wysylki wyslalem ci na maila
Wersja do druku
dzieki mezi
wszystko co potrzebne ci do wysylki wyslalem ci na maila
archie - mezi15 tobie mówił że przesyłka wyunosi 6 zl?? bo mi mówił że 5zl. Widzę że cena jest uwarunkowana także od tego gdzie się mieszka :D lub od nicku, może nam to wytłumaczysz?? bo nie wiem czy zmieniać dane personalne czy też zmienić miejsce zamieszkania albo nick?? i my tu rozmawiamy o "darmowych" nasionkach?? wystarczyło wystawić post w dziale sprzedam a nie byłoby problemów.
witajcie już nieaktualen prosze nic nie pisać na temacie i prosze o wspułpracowników terrarium.pl aby usuneli ten post .
Archie ja ci nic niemówiełm ze koszt przesyłki 6zł zachowałeś sie wobec mnie chamsko .
sebooz jak ciebie uraziłem (ale niewim za co) to wielke sorrki ale zostaniemy przyjaciułmi
pozdrawiam miło i serdeccznie nasiona zostali rozdane jesze z 2 osabami sie dogaduje co i jak!!
wiem ze mi nie mowiles. Rozmawialem z jednym gosciem i okazalo sie ze wlasnie koszt 6zł. A potem Sebooz przekrecil ;P ale nie da sie naprawic postu bo takie dziwne forum to. Chciałem tylko powiedziec ze to Ty sie zachowales nie milo. Ja nie klamie a z ta cena to nigdy nie powiedizalem ze mi Ty mowiles :)
ej polecony priorytet kosztuje 4,40 nie licząc koperty
mezi daj znać na e-mail bo się nie odzywasz
dzięki i pozdro
Chciałem się dowiedzieć czy ogłoszenie jest aktualne. Jeżeli tak jestem nim zainteresowany.
juz nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!1
hahah juz sie zwija mezii ;] pamietam tego oszussta jak jak mial nick dzbanecznik :] i tez chcial wciskac ludziom te rosiczki. Moze i wysyla ja wttedy nie wzialem abo cos mi sie nie podobalo i nie zaluje. A po 2 mnie zastanawial fakt ze za darmo, w tym kraju za darmo to nawe w ryja nie chca dac :D
mezi15 jak chcesz oszukiwac to lepiej sobie daruj bo szkoda nicka za te kilka zl.
A oszustow tepic :]
Pozdrawiam.
hehe !! fakt ze kupiłem od niego na allegro rosiczki !!:) cos tam rosnie ale kontakt był tragiczny !! kolega powinien sie zatanowic !! bo obiecał instrukcje co ijak !! nie dostałem !! a jak sie go zapytałem co sie dzieje ze nic nie rosnie to powiedział ze to nie on sprzedawał itp !! potem był niemiły i chamski !! na gg wyłaczyłem go !! tragedia !! ale fakt ze cos tera tam rosnie !! ma 5mm wielkosci !! ze 100szt z 15 roslinek !!