Widac Pan Łysek dalej sobie z nas kpiny robi.
Wersja do druku
Widac Pan Łysek dalej sobie z nas kpiny robi.
... mnie to już gdzie moje zamówienie???
Mogę wszystkich poinformować że łysek organizuje Giełdę
Kontakt z Panem Łyskiem jest zaskakujący.
http://img61.imageshack.us/img61/3263/322ysek0dr.jpg
to jest komiczne
z mojej strony moge dodac ze po 2 miesiacach sie doczekalem zwrotu kasy.
whateva:spróbuj zagadać z nowego numeru,u mnie zadziałało ale jak powiesz o co ci chodzi to kontakt i tak sie urwie :P
A wiecie dlaczego tak jest? Bo Łysek jeszcze nigdy nie został przez nikogo naliczony. Co bys powiedzial Łysek, gdybys mial zwrocic kase z dodatkowa oplata, 10zl za kazdy dzien zwloki? Kazdy sie cieszy jak wogole oddasz kase. Jak masz tyle obowiazkow to do kxxxy nie przyjmuj zamowien! Moja cierpliwosc juz nie istnieje. A pieniadze odzyskam, ale lepiej zebym nie musial do ciebie osobiscie sie fatygowac. Obiecuje ze to zrobie jezeli w tym tygodniu nie dostane przesylki. Do zobaczenia.
Na aukcji zamowilem od Ciebie swierszcze bananowe. Pomijajac juz to ze napisales tam ze sa najwiekszymi swierszczami (co jest nieprawda) itd. Wplacilem Ci kase w sobote 18.05. Tego samego dnia napisales:
"OK dziekuje z informacje Towar wyjezdza w poniedzialek
pozdrawiam" Towaru jak nie otrzymalem we wtorek 21 tak nie dostalem do dzisiaj.
Moje gg# 3228513 mail mwernecki@o2.pl
Mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni.
lyske........ nie robilem z toba interesow (na szczescie) ale jak narazie bylem wyrozumialy. teraz rowniez widze, ze "troche" przesadziles. po co brales nastepne zamowienia jak nie dawales sobie rady z bierzacymi?? powinienes zwrocic kazdemu pieniadze badz wyslac to co zamowili, a wiecej.......... powinienies zwrocic im to co kupili badz pieniadze z nadwyzka. mysle ze nalezy sie im jakas rekompensata straconego czasu.
No musze przyznac ,ze ciekawa rozmowa :D:D:D Zrobila sie z tego niezla farsa...Kompetencje pana Lyska pozostawiam bez komentarza... :| :/
a może zamiast biadolić wybrać się do wyżej wymienionego na giełdę (nie ma opocji że go nie będzie :)) i rozwiązać sprawe "od ręki".