ehm... czystość gatunku? Z tego co wiem to nie można skrzyżować człowieka z krową... chyba pomyliłeś tematy.
Ale pedały muszą przestać domagać się coraz większych praw. Jak uznamy to zna normalność to ja nie wiem co będzie...
Wersja do druku
ehm... czystość gatunku? Z tego co wiem to nie można skrzyżować człowieka z krową... chyba pomyliłeś tematy.
Ale pedały muszą przestać domagać się coraz większych praw. Jak uznamy to zna normalność to ja nie wiem co będzie...
Przy zachowaniu granic przyzwoitości wogóle mi to nie przeszkadza. Dopóki na ulice nie wyjdą homoseksualiści i nie będą obnosili sie ze swoimi upodobaniami to niech sobie żyją dotychczasowym życiem. Komu do szczęścia potrzebne jest to że inni wiedzą o jego uczuciach? Myśle że prawdziwy pedzio czy lesbijka z krwi i kości (chciało by sie powiedzieć taki/taka z jajami, hehe) nie będzie sie obnosił (a przynajmniej nie powinien!), narażał itd itp bo to tak naprawde niczego nie zmieni.
A tłumienie parad uważam za słuszne, w myśl zasady 'daj palec a upierdzielą Ci całą ręke'.
Zacznie sie od parad, potem będą chcieli sie migdalić publicznie, a potem zaczną się ustawiać w kolejce do adopcji dziecka... a tego bym sobie, wam i naszemu potomstwu nie życzył.
tfu troche mi sie pomyliło:) hodzilo mi o czystosc spolezenstwa czyl zadnych wybrykow natury
Wątek zamykam, obraża on osoby innej orientacji seksualnej.