-
Re: >>>>
sisioerek radzilbym sie ze mna najpioerw skontaktowac i prosze o maila lub wiaodmosc na gg z danyumi do przelewu a oddaje kase i moze dlatego byly usowane twopje posty bo zamiast sie kontaktowac bezposrednio ze mna piszesz na forum
dla przypomnienia : GG 5469475
Pozostalych z ktorymi zcegos jeszcze nie wyjasnilem rowniez prosze o kontakt
-
aha i nie bede juz pisal o tym Twoim mailu... tzn. tyym w ktorym powyzywales mnie od cweli...
To tylko swiadczy o Tobie bo ja czekam na numer konta i zwracam Ci kase...
-
Ale mnie w dupe zaszczyt kopnal!!! Sam Lysek sie do mnie odezwal!!! No ludzie!
Co do mojego numeru konta, to gdybys sie laskawie wczesniej do mnie odezwal dalbym Ci go od razu ale Ty oczywiscie olales moje paredziesiat maili, zatem nie dziw sie ze zaczalem Cie wyzywac!
A tak na marginesie po co Ci moj numer konta przeciez pisales na poczatku maja ze moje terra gotowe? To dziwne, nie lepiej wyslac terra? A moze sie stluklo? A moze jestes bezczelnym oszustem? Hmmmm...
za 20 min bedziesz mial moj numer konta na @
-
ja czekam na kontakt moje terra miało być już ostatecznie na wczoraj
próby kontaktu kończą się jak zwykle wiec czekam na jakis odzew
@:sp00n@op.pl
gg:1228571
-
Witam,
Jednak dostalem swoje robaki kupione poprzez allegro.
Pozdrawiam wszystkich pokrzywdzonych - niech moc bedzie WAMI!
-
Widac jak wywiazujesz sie ze skladanych obietnic. I jak tu Cie nie wyzywac?!
Aha, z zasady klamca, zlodziej i oszust nie powinien prawic innym kazan o moralnosci. To tak na przyszlosc....
-
Na allegro ma już zablokowane konto..tam zakończył swoja zabawę... ode mnie dostał negatywa, swojego 4-go już ... .Łysek ile ty masz naprawdę lat ??? bo zachowujesz się jak szczeniak....
-
Straszny szczeniak. Ta sprawe trzeba zalatwic osobiscie. Juz nie chodzi o pieniadze, bo to najmniej istotna sprawa, ale dla gowniarza nie dam sie naciagnac na jaka kolwiek kase. Zadne tlumaczenie a w zasadzie pierdzenie mnie usatysfakcjonuje. Wiec nawet sie nie tlumacz. Do zobaczenia Łysek. Obiecuje Ci, ze kase oddasz z duzymi odsetkami. I radze na przyszlosc odbierac telefony, bo mogles sie wytlumaczyc duzo wczesniej