http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=5641&t=5624
ta młoda dama juz chyba dostawała ostrzeżenia, czy koniecznie musi być z nami?
P.
Wersja do druku
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=5641&t=5624
ta młoda dama juz chyba dostawała ostrzeżenia, czy koniecznie musi być z nami?
P.
fakt troszke brakiem kultury powialo.
Juz sie tym zajalem - wyslalem jej maila z ostrzezeniem,tylko nie wiem czy dojdzie bo mialem mozliwosc zrobienia to tylko przez forum.
Wywalam jej ile mogę, ale to już faktycznie zadanie dla nooka:)
Wysyłałem. Albo nie dochodzą, albo nie dają efektów...
no co za wredna kobita;]
Oj ja wam mówię i tak zaa parę dni będzie okazja aby dać jej banana ;)
A może nowy dział "Pomyje", i przenosić tak takie kwiatki :-)
W końcu zależnie od podejścia - czasem można się ubawić.
P.
tak kończą ludzie, których głównym zainteresowanie jest dietetyka........
Haniu właśnie tak :P
nook- a jeszcze co do problematycznych uytkownikow- zdaje sie, ze lewiatan81 nie przejal sie ostrzezeniami i nadal nabija sobie posty w dziale zdjecis :] Moze sie opamieta jak go ktos usunie?
no ma problem bo liczniki beda wyzerowane tak do tygodnia to troche syzyfowa praca ale jak to lubi ;)
Liczniki wszystkich beda wyzerowane? Czyzby w koncu cos sie zmienialo? :)
Och nie, liczniki wyzerowowywowane beda!!!!!!!!!!! I po co ja sie tak udzielam na foruuuum! Tyle lat sobie nabijam posty, widze te czterocyfrowa liczbe, a teraz mnie chcecie tego pozbawic.... O ja nieszczesliwa..... :P:P:P Chcecie, zeby sie uzytkownicy szli masowo topic w byle jakim bajorze???? Nook, jak to zrobisz, to sie chowaj po katach i przemykaj w cieniu :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Awikularia ty sobie jaja robisz a 90% użytkowników tak właśnie myśli:P
hehehe :P nie mogę doczekać się tej zmiany, mam nadzieję, że na lepsze :)
eeee, mam pytanie, czy idziemy w stronę komercjalizacji? będziemy miec takie forum jak inni??? czyli arachnea, terrarystyka i terrarysta? to jest jedyne w swoim rodzaju !!!!!!
Skoro wszyscy wtajemniczeni są dumni z nowego forum myśle, że nie ma się co obawiać:P Ja też czekam bo jestem ciekaw co tam wymyślili:D
zrobie zapasy na rok zamuruje sie w piwnicy :D moze po roku sprawa przycichnie:P
oooch niiee oooch niiiie dajcie mi tylko w spokoju dobić do trzeciej tysiączki.... ;P
Nook :D Toz to atak wymierzony w najznamienitszych dyplomowanych spamerow.
Guttata - nie boj sie :> Nie bedzie zle :>
Ale i tak Samael jest najwiekszym spamerem :))... dlatego, ze gramy wedlug zasad tybetanskich. Na poczatku masz 4800 postow i w trakcie pisania ich ilosc maleje do 0. Jak widac, napisalem mniej wiecej 101... a ten co? he?
Mam nadzieje, ze to przeczyta i przestanie szalec :D
Atrax napisał(a):
> Ale i tak Samael jest najwiekszym spamerem :))...
Zapomniales dodac - spamerem ktory sie "przewyzsza" :D:D:D
po prostu spory brak inteligecji kobieta ma :P
a dupa tam, nie zerowanie liczników.. kto się na to patrzy... mi osobiście nie chce się klikać w profil, żeby to zobaczyć i tak kazdy widzi, kto co i ile pisze...
ale faktycznie do 2 000 byście mi dali dobić (-;
A mi do 5000 :P:P:P:P:P.
jak dla mnie szkoda że licznik postów zniknie bo zawsze mi to daje jakieś pojęcie o użytkowniku, jeśli o chodzi o zaufanie - kiedy widze że ktoą ma 5 postów powiedzmy, to jestem bardziej ostrożny przy jakiś tranzakcjach, a kiedy widze że ktoś jest starym wyjadaczem forum, to budzi to zaufanie. Myśle że coś z tym trzeba zrobić.
Nookowi chodzi chyba o to, że z uruchomieniem nowego forum będzie "tabula rasa". Licznik jako taki raczej nie zniknie.
z tego forum trzeba zrobic archiwum, bedzie musialo byc od 0
awi - tobie do 5 tysiaków brakuje przeszło 1500! nie szalej! ;p
Heh zmieniamy forum na + :) Nowe forum będzie dobre, wydaje mi się że lepsze niż obecne :)
Zgadzam sie.
Potrzebnych bylo wiele zmian, ktorych niestety to forum nie daloby rady udzwignac.
Do Was też pisze na priva "odwal się dziadku" czy tylko mi się poszczęściło?
P.
wszyscy piszą o tej zmianie a kiedy ona nastapi?
A swoją drogą to agam ma racje, przydała by sie chociarz wzmianka (jeżeli nie ilośc dawnych postów) to od kiedy dany użytkownik jest zarejestrowany i jak dużo sie udziela...
Piotrek tylko chyba ty jesteś takim szczęściarzem :P
to też sie nie da tak - spis terrarystów jest dopiero od jakiegoś (nie pamietam dokladnie) - półtora roku. a jest tu wielu uzytkownikow, ktorzy siedza dluzej nic dwa lata. ale faktycznie szkoda, ze nie ma zapisanej daty rejestracji.
Heheheh :) jak uroczo. ja się na dziada nie załapałem. Załapałem się na ignorowanie wszystkich wiadomości.....sam nie wiem co lepsze, chyba "dziad".
Nie dziad tylko dziadek, a przecież co najwyżej mógłbym być jej ojcem ale wtedy stanowiłaby wzór zachowania na forum. :-)
P.
Jest kilka osób, które "udzielają się" bardzo intensywnie, ale udzielają się tak, że skóra cierpnie. Ani "jak długo", ani "jak intensywnie" nie świadcza o niczym. Często najwartosciowsze wypowiedzi należą do osób, które bardzo rzadko zaglądają na forum, maja po prostu co innego do roboty. Ja licznik wywaliłbym do zera, razem z przyległosciami.
Z przyległosciami, to znaczy z czym? Wszystko? To wtedy po diabla spis terrarystow? Chyba ze sa plany wywalenia go, to z gory przepraszam za podłe insynuacje ;).
"Ja bym..." nie ma nic wspólnego z tym, co będzie:) To moje życzenia a nie głos większości. Uważam po prostu, że ocenianie na tak błachych podstawach jak ilość, lub częstotliwość wypowiedzi mija się z celem.
"Z przyległościami" = Z przyzwyczajeniem, że ilość postów świadczy o wiedzy i w ogóle ze zwyczajem sprawdzania ilości postów. Chodzi o zmianę podejścia a nie likwidację spisu terrarystów:)