- 

czy wasze tez sie buntowaly?

mam pytanko bo ostatnio JOGURT (zeby nie bylo  ) jakos zdziczal  ma 62 cm  jest u mnie pol roku wczesniej normalnie go bralem na rece  zeby naswietlac jadl jak go trymalem  bylo spoko a teraz jak go wyjmuje  to sie rzuca drapie (jeszcze nie gryzie ) ) jakos zdziczal  ma 62 cm  jest u mnie pol roku wczesniej normalnie go bralem na rece  zeby naswietlac jadl jak go trymalem  bylo spoko a teraz jak go wyjmuje  to sie rzuca drapie (jeszcze nie gryzie )
 slyszalem ze legwany jak maja wlasnie 50 - 60 cm to sie buntuja  i troche dziczeja czy wasze tez tak mialy?

- 

Re: czy wasze tez sie buntowaly?

heh, Tomy to pewnie w wiek dojrzewania joguś wszedł  )))))) ))))))

- 

Ja mysle, ze nadeszla wiosna i legus sie troszeczke rozruszal. W koncu jestes konkrentem na jego terenie...

- 

Moja zieloniuchna też się rozruszała. Teraz jak tylko otworze terra to chce wyjść, a w zime jedyne o czym myślała to siedzenie sobie na gałęzi i wygrzewanie się. Chyba już nie może się doczekać, kiedy zaczne ją wynosić do woliery. W sumie to jej się nie dziwie, też już się nie moge doczekać kiedy sobie wyjde do ogródka i posiedze pod jabłonką  ))) . ))) .

Uprawnienia umieszczania postów
				Uprawnienia umieszczania postów