proponuje do Gieldy dodac dział "PRZYJME"-NA MALAWI.PL to sie sprawdza w 101%, a zaloze sie ze bedzie wiele ogloszen, bo nie kazdy ma kase zeby cos kupic to sie oglosi ze cos prztjmie, jest dzial oddam to niech bedzie przyjme!!
Wersja do druku
proponuje do Gieldy dodac dział "PRZYJME"-NA MALAWI.PL to sie sprawdza w 101%, a zaloze sie ze bedzie wiele ogloszen, bo nie kazdy ma kase zeby cos kupic to sie oglosi ze cos prztjmie, jest dzial oddam to niech bedzie przyjme!!
Zdecydowanie nie!!! Sprawdz sobie ile ogloszen w dziale "oddam". Myślisz, że ludzie za darmo będą oddawali rzeczy które mogą sprzedać? Ogłoszeń by bylo pełno w stylu "Przyjme dorosła pare b. psiogłowych, każdą ilość drzewołazów itd" "przyjmę wszystko". Cóż za darmo by każdy chciał ale to nie komunizm :-).
filip ma racje, pomysł beznadziejny. Wtedy każdy by pisał sobie własnie takie posty 'przyjme boa dusiciela najchętniej z wyposażonym terrarium'. Tylko kto by nie przyjął czegoś takiego?
Według mnie po to jest forum 'oddam' żeby tam ew sie ogłaszali ludzie którzy chcą coś oddac.
A ponadto uważam, że wszelkie posty typu 'przyjme' w dziale 'oddam' jak i w każdym innym powinny być natychmiast usuwane.
Nigdy !!!!!!!!! Jak coś takiego sie zrobi to będzie mase baranów którzy będą chcieli wziąść zwierze a za bardzo nie będą mieli możliwości lub ochoty na stwrzenie mu dobrych warunków. Wg mnie ceny zwierząt powinny być porównywalne z kosztem urządzenia im lokum i utrzymania. Jesli by tak było dział oddam praktycznie był by nie potrzebny bo ludzie by nabrali umiaru w nieodpowiedzialnym kupowaniu zwierząt.
ale przeciez to my polacy... kazdy wie ze kazdy terrarysta przyjmie wszystko, najchetniej za darmo, nawet jak nie ma na to warunków, i nic o tym nie wie, to bedzie sie trzymal zasady ze jak daja to bierz... i nie trzeba pisac, ze sie przyjmie, bo kazdy napewno by z chcecia przyjął chociazby potwora z lochness, jesli bedzie za darmo.
dokładnie , dlatego już lepiej sprzedac za pare groszy niz oddac za darmo
popieram wasze glosy ale z drugiej strony na malawi.pl to bardzo sie sprawdza! wiem ze kazdy by wzial co by dali i strona by byla pelna bezsensownych ogloszen, ale chcialem sprawdzic jak inni to ocenia i ciesze sie ze byl odzew choc myslalem ze bedzie wiekszy!!! a ja PRZYJME ...... kazda opinie:) dzieki za odzew!!!!
Owszem na malawi.pl to sie sprawdza... tutaj niekoniecznie musi sie sprawdzic.
Wiem z doswiadczenia. Jak pewnie kojarza niektore osoby kiedys wspolpracowalem z konkurencyjnym serwisem w harakterze moderatoratora... funkcjonowal tam na forum dzial "przyjme" i zostal w koncu usuniety z uwagi na duza ilosc "bezsensownych" postow typu "przyjme wszystko za darmo".
W najprostszy sposob roznice dlaczego na malawi to sie sprawdza, a tutaj nie mozna by chyba wyjasnic w roznicach... jak by to powiedziec... mentalnosci obu srodowisk (terrarystycznego i akwarystycznego). Oba srodowiska znam od srodka i z autopsji ;), z tym ze w akwarystyce siedze "troche" dluzej. Byc moze wynika to tez z tego ze akwarystyka jest u nas troszeczke dluzej popularna, a i sam przekroj wikowy jest inny.
takie sa moje wrazenia....
Pozdrawiam.
Artur Ratajczak {Armal} Wroclaw.