No ja tez bym chcial uzyc wlasnego wzoru ;) Ale nie wiem czy moge, dopoki Nook nie wyrazi zgody na wykorzystanie loga tcp na identyfikatorze... Nie chce zeby byla potem jakas afera przez to :P
Wersja do druku
No ja tez bym chcial uzyc wlasnego wzoru ;) Ale nie wiem czy moge, dopoki Nook nie wyrazi zgody na wykorzystanie loga tcp na identyfikatorze... Nie chce zeby byla potem jakas afera przez to :P
pierwszy projekt lepszy, bo tutaj logo wyglada jak rozmazana kupa.
mi sie podoaba bardziej ta 1 nie wiem jak wam .. ael jestem za nara
Obstawałbym przy projekcie nr 1, logo jest bardziej widoczne i całość bardziej czytelna. Niezły pomysł.
Szkoda, że raczej nie będę miał okazji wykorzystać identyfikatora w "akcji", rzadko wypuszczam się na terraryjne spotkania :/
Pomysł całkiem całkiem. Fajnie by było gdyby to zostało wprowadzone w życie bo na poprzednich giełdach to albo okularów zapomniałem (a nie noszę okularów) albo identyfikator miała jedna osoba na pięćdziesiąt :/ Chyba najwięcej plakietek było podczas kwietniowej giełdy kiedy to Nook wprowadził możliwość zamówienia sobie do odbioru przy wejściu.
No niestety tak wygląda, bo logo zostało powiększone i dlatego musialem je rozmyc bo inaczej byly by widoczne dosc duze pixele :P No gdybym mial wieksze odrazu... i bym je pomniejszyl a nie zmniejszyl to by to calkiem inaczej wygladalo :)
identyfikatory bardzo fajny pomysl, ten 1 projekt lepszy (bardziej czytelny) a ja mam tu taka ciekawostke dla ludzi z Warszawy i okolic ze mamy miec taka sama gielde jak w swietochlowicach.
A mi sie wydaje że nawet jak loga nie będzie to też każdy będzie widział o co biega. Nawet jak samego nicka użyje :)
Ten pierwszy projekt jest bardzo dobry i sie mie podoba... a tak wogule to jestem za :]
JESTEM ZA:D