http://kiosk.onet.pl/art.html?DB=162...209658&KAT=239
Kto to pisał?! Cóż, głupota nie boli.
Wersja do druku
http://kiosk.onet.pl/art.html?DB=162...209658&KAT=239
Kto to pisał?! Cóż, głupota nie boli.
to jakas sciema
pajaki wszystkie razem na martwym hoddwcy, wyrwaly kawal miesa, gekon tez bral w tym udzial no i wdowka
buehehehehehehehe
Takie grozne ze fachowcy z ogrodow zoo sie bali
paranoja
Napisano, że kawałki mięsa wyrywały gady, więc musiały zrobić to węże i ten krwiożerczy gekon a pająki tylko czekały na okazję. Paranoja!
no ale najlepsze ze gady wyrywaly mieso i dawaly pajaka zeby mogly sobie umiescic w sieci
hehe dobre, ale ludzie to maja fantazje
i jescze to upiorne zielone swiatlo .. zgroza [;
no dobra, ukąsiła go wdowa, chłop padł, a jak wyszło nagle 200 pająków, geki i węże ?? wdowa je wypuściła ?
niezła ściema i potem ludzie ufaja mediom i myslą że terraryści to kretyni którzy nie majaco do oboty tylko zajmuja się robalami niebezpiecznymi.
Oczywiscie ze Wdowa wypuscila, zapalila zielona zerowke i rozdzielila miecho miedzy pajeczaki a gady
Wdowa ma moc :)
Myślę, że ten tekst ukazał się w gazecie typu "Pani domu" lub "Życie na gorąco", a autor nie był mocny w tłumaczeniu z oryginału na j.polski. Uważam również, że głupotą jest zamieszczanie podobnych tekstów w gazetach i na stronach net-u. Coś takiego może napisać tylko ktoś, kto nie chodził do szkoły ( lekcje biologii) a w telewizji oglądał tylko brazylijskie seriale.
ja pier*ole! tak mnie takie texty wku*wiają! :-/
kompletnie sie nie znają i takie GŁUPOTY wypisują!
Dobrze że nie zmienili ,że wdowy wyrywały mięso,węże świeciły na zielono,a żarówka oplatała siecią tego gościa bo niżej niż dno nie można upaść.
buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaha!!!
szkoda gadac na temat takich textów bo wspułpraca węży z pająkami to kompletna bzdura no i to wyjscie można rzec wyjscie smoka ;-p
hehe spoko tekścik:):):):) nieźle się ubawiłem z tego kitu
Hehe no tak jak hodowca umiera następuje auto otwarcie wszytkich terrariów:D A czytaliście to nadoleo eksponacie w muzeum:P
I właśnie przez takie rzeczy wiele ludzi ma bardzo złe zdanie o terrarystach, że hodują rózne takie paskudztwa, a potem to ich zagryza, a potem rozłazi się po okolicy i straszy nie tylko na haloween...
Sungaya
ej, a może on miał ta tarantule (B.smithii) ? bo czytałem w jednej gazecie że one najczęściej zabijają hodowców, śmiertelnie jadowite XD federowicz przy tym jest mały :)